Responsable Qualitat Alimentària (no porcí) – Giro


Responsable Qualitat Alimentària (no porcí) – Giro

Trabajo de Responsable Qualitat Alimentària (no Porcí) – Giro, España Oferta de Trabajo Industria Agroalimentaria

Consulte La vacante Responsable Qualitat Alimentària (no porcí) – Giro también relacionada con alimentos, panadería que está en el municipio, localidad y departamento especificados en la respectiva propuesta de labor.

Girona – Necessitem incorporar un professional amb experiència en departaments de qualitat en indústria alimentària per responsabilitzar-se del Departament de Qualitat de l?empresa: Busquem una persona amb criteri, exigent pel que fa a la normativa de qualitat i que implementi els aspectes lligats a la millora continua. Amb dots de comandament per dirigir 3-4 persones de la neteja, coordinar empreses externes, prevenció, laboratoris, veterinaris del Dept de Salut, proveïdors de productes, clients… titulació de Biologia Llicenciat amb titulació de Ciència i Tecnologia dels Aliments (imprescindible) Enginyeria Tècnica amb titulació de Agroalimentària (imprescindible) Idiomes: Castellà Domini (imprescindible) Català Domini (imprescindible) Demanem: ? Capacitat organitzativa, dinamisme i seguretat personal i professional. ? Caràcter obert i proper amb la gent, doncs una part important de la seva feina estarà en contacte amb la gent, en les auditories que realitzi i en la formació i seguiment… – Permanente – Tiempo completo
Ofertas de empleo industria agroalimentaria en España –

Ver más empleos de industria agroalimentaria



Esta oferta de empleo “responsable qualitat alimentària (no porcí) – giro” tiene más de 20 días de haber sido publicada y será eliminada próximamente.



COMENTARIOS SOBRE EL TRABAJO RESPONSABLE QUALITAT ALIMENTàRIA (NO PORCí) – GIRO

Responsable Qualitat Alimentària (no porcí) – Giro

Para nosotros es supremamente importante conocer las experiencias y espectativas respecto a las ofertas de empleo que ofrecen las distintas operadoras a través de nuestro listado de empleos, y es por eso que agradeceríamos mucho el que nos compartieras cualquier aspecto relacionado con las distintas vacantes a la hora de concursar a ellas, en este caso con industria agroalimentaria en españa.

empleosespana.blogme24.com no posee ningún contrato o vínculo con Responsable Qualitat Alimentària (no porcí) – Giro ni las empresas, personas o instituciones que ofrecen los empleos. Si desea visitar la página web oficial de responsable qualitat alimentària (no porcí) – giro por favor vaya a los vínculos de referencia escritos arriba en el artículo con relación a Industria agroalimentaria para las Áreas de España, Alimentos, Panadería.

Deja un comentario