Tècnic de Producte Alimentari, Barcelona en Barcelona


Tècnic de Producte Alimentari, Barcelona en Barcelona

Oferta de Empleo de Tècnic De Producte Alimentari, Barcelona En Barcelona, España Oferta de Trabajo Industria Agroalimentaria

Acceda a La ocasión de trabajo Tècnic de Producte Alimentari, Barcelona en Barcelona también relacionada con alimentos, panadería que se ubica el sitio, localidad y departamento especificados en la siguiente asignación de cargo.

Barcelona – Formatius de Grau Superior amb titulació de Processos de qualitat en la indústria alimentària (valorable) Grau amb titulació de Grau en Química (valorable) Llicenciat amb titulació de Química (valorable) Grau amb titulació de Grau en Enginyeria Alimentària (valorable) Enginyeria Tècnica amb titulació de Agroalimentària (valorable) Grau amb titulació de Grau en Biotecnologia (valorable) Grau amb titulació de Grau en Biologia (valorable) Llicenciat amb titulació de Biologia (valorable) Grau amb… i Qualitat en la Indústria Alimentaria. La vacant té una doble visió de servei, des d’un punt de vista de client intern i extern: Gestionar les no conformitats de qualitat de producte (reclamacions post venda dels clients) Gestionar les accions correctives i preventives necessàries per a la seva resolució. Assessorar al client pel que fa a l’aplicació del producte i funcions tècniques per assegurar la utilització correcte i evitar noves no conformitats derivades de la mala aplicació. Detectar… – Permanente – Tiempo completo
Ofertas de empleo industria agroalimentaria en España –

Ver más empleos de industria agroalimentaria



Esta oferta de empleo “tècnic de producte alimentari, barcelona en barcelona” tiene más de 20 días de haber sido publicada y será borrada próximamente.



COMENTARIOS SOBRE EL EMPLEO TèCNIC DE PRODUCTE ALIMENTARI, BARCELONA EN BARCELONA

Tècnic de Producte Alimentari, Barcelona en Barcelona

Nos interesaría conocer tus impresiones sobre la vacante para el empleo tècnic de producte alimentari, barcelona en barcelona. Por favor Escríbanos sus Sugerencias sobre oferta de trabajo: tècnic de producte alimentari, barcelona en barcelona relacionado con industria agroalimentaria para españa.

empleosespana.blogme24.com no posee ningún contrato o vínculo con Tècnic de Producte Alimentari, Barcelona en Barcelona ni las empresas, personas o instituciones que ofrecen el empleo. Si desea visitar el portal oficial de Tècnic De Producte Alimentari, Barcelona En Barcelona por favor ingrese a los links de referencia relacionados arriba en el artículo con Industria agroalimentaria para el Área de España.

Deja un comentario